VCM Brugge

Baron Ruzettelaan 1 B0.3, 8310 Brugge
Provincie West-Vlaanderen
+32 (0)50 407 202
info@vcm-mestverwerking.be

VCM Hoofdkantoor Brugge

Katelijnepoort Business Center (gebouw 1)

Baron Ruzettelaan 1 B0.3

8310 Brugge

Bereikbaarheid Kantoor in Brugge

MET DE WAGEN

Via E40 komende van Gent richting Oostende: Oostkamp Uitrit 9 richting Brugge. Ter hoogte van de rotonde (Europa-plein) rechtsaf richting Brugge. Aan de volgende rotonde rechtdoor en de volgende rotonde rechtsaf. Aan de verkeerslichten rechtdoor en over de brug. U bevindt zich nu op de Baron Ruzettelaan. Helemaal op het einde van de laan (100 meter voor de Katelijnepoort) bevindt zich het Katelijne Business Center aan de rechterkant. 

Via E40 komende van Oostende richting Gent: Uitrit 8: Brugge (Kinepolis) , richting Sint-Michiels en Station. De weg volgen tot onder de spoorweg door (ongeveer 2 km). Aan de rotonde neemt u rechts de richting Knokke. Over de kanaalbrug aan de verkeerslichten onmiddellijk rechts richting Oostkamp is de Baron Ruzettelaan. De kantoren van VCM bevinden zich aan de overkant van de baan. U keert naar de overkant van de baan om de bezoekersparking te bereiken.

Via A17 / E403 De A17 / E403 rechtdoor ten einde rijden en richting Brugge – Zeebrugge nemen. Vervolgens de route zoals hierboven beschreven (E40, uitrit 8). 

BEZOEKERSPARKING: Bij de voorlaatste lichten op de Baron Ruzettelaan neemt u rechts de Vestingstraat. Op u linkerzijde vindt u de ondergrondse bezoekersparking.

U mag parkeren op de parking -2  (bij bordjes parking Flexbox). U verlaat de parking via ‘ingang gebouw 1 en 3’. U gaat met de lift naar verdieping 0 en komt direct aan de ingang van ons gebouw. VCM zit op het gelijkvloers (zie bewegwijzering). Vlak na de koffieautomaten (aan uw rechterkant) de eerste gang rechts.

MET DE TREIN

De kantoren van VCM liggen op 1 km (of 12 min stappen) van het station van Brugge. U verlaat het station langs de voorkant (de kant van spoor 1) en steekt het Stationsplein over. Op het einde van het Stationsplein draait u rechts af (naar de Buiten Begijnenvest). U volgt deze weg en stapt u over de hoge brug (over kanaal Gent-Brugge-Oostende). De weg heet hier Buiten Katelijnevest. Over de brug steekt u over aan de verkeerslichten. U bent nu aangekomen op de Baron Ruzettelaan. De kantoren van VCM bevinden zich aan de overkant in het Katelijne Business Center. Onze kantoren bevinden zich in gebouw 1.

MET DE BUS

De reizigers van de stadslijn 2 Brugge Centrum - Station - Katelijneparking - A.Z. Sint-Lucas - Assebroek (Oude Stelplaats) kunnen gebruik maken van de bushaltes Brugge Ter lake, gelegen in de Vrijheidstraat, en Brugge Katelijnepoort, gelegen in de Buiten Katelijnevest.

De reizigers van de lijnen 20 Brugge - Oostkamp en 21 Brugge - Zwevezele - Tielt kunnen gebruik maken van de bushalte Wantestraat, gelegen in de Baron Ruzettelaan.

Aan de 'Buiten Gentpoortvest' stoppen aan de halte Brugge Katelijnepoort (nr. 57118) de lijnen met nr. 2 (Assebroek - Sint-Lucas - Station - Centrum), nr. 10 (Sint-Kruis kerk - Assebroek Bloso - Station), nr. 11 Sint-Kruis Mariawende - Assebroek Peerdeke - Station) nr. 20 (Oostkamp - Brugge), nr. 21 (Tielt-Zwevezele Brugge), nr. 58 (Gent - Eeklo -Brugge Station), nr. 62 (Middelburg - Moerkerke - Brugge), nr. 63 (Knesselare (Ursel) - Beernem - Brugge).