wilt u op de hoogte zijn van alle actuele kennis rond mest? schrijf u dan snel in voor de “vlaamse mestdag”!
07 juli 2018
Op dinsdag 4 september 2018 gaat in Aalter voor de éérste keer de “Vlaamse Mestdag” door. Bekijk hier het programma en schrijf u snel in!
publicatie praktijkgids "organische bemesting - wat en hoe?"
06 juli 2018
In kader van het LEADER-project ‘Op weg naar efficiëntere bemesting’, werd de praktijkgids "Organische bemesting – Wat en hoe?" gepubliceerd.
kernboodschappen uit systemic-agrocycle workshop “fertilising products based on animal manure under the nitrates directive and circular economy”
06 juli 2018
Op 30 mei werd een workshop georganiseerd waar dieper werd ingegaan op de aanwezige kennis rond minerale stikstofbemestingsproducten die uit dierlijke mest teruggewonnen zijn.
toevoeging van eendenkroos aan een constructed wetland
02 juli 2018
IVACO bvba heeft eerste resultaten van eendenkrooskweek op constructed wetlands mestverwerking.
nederlandse handelsmissies naar oost-europa
25 juni 2018
In mei en juni 2018 vonden twee Nederlandse handelsmissies plaats naar Roemenië en Tsjechië. Deze verkennende missies werden georganiseerd door De Boer op Advies in samenwerking met de Nederlandse amb ...
terugblik op studiedag "het ontrafelen van de energiefactuur"
25 juni 2018
Het doorgronden van een energiefactuur is een kunst op zich. Om hieraan tegemoet te komen organiseerden het Innovatiesteunpunt, Danone en het Vlaams Coördinatiecentrum Mestverwerking op 21 juni een st ...