Home  > Nieuws

Webinar Interreg VL-NL project NITROMAN: veldproefresultaten’

27 november 2020

Op 3 december 2020 organiseert Nitroman een gratis webinar over de veldproefresultaten binnen het Nitroman-project. De webinar start om 13u en eindigt rond 14u30.

Webinar Interreg VL-NL project NITROMAN: veldproefresultaten’

Binnen het Nitroman-project wordt gekeken of herwonnen meststoffen als vervanger kunnen dienen voor kunstmest en dit met de veranderende wetgeving van Safemanure die eraan komt in het achterhoofd. Kom meer te weten over de bemestingsresultaten van ammoniumsulfaat, ammoniumnitraat en mineralenconcentraat in vergelijking met dierlijke meststoffen en kunstmest in deze webinar. 

De vier proeftuincentra binnen het Nitroman-project hebben deze bemestingsproeven uitgevoerd op maïs, gras, spinazie, selder en aardappelen.
 
Wil je weten welke herwonnen meststoffen potentieel tonen om jouw kunstmest te vervangen? Schrijf je dan zeker in via volgende link. Je ontvangt enkele dagen voor de start van de webinar een link voor je deelname.

Nitroman wordt gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu