Home  > Nieuws

De registraties voor MANURESOURCE 2021 zijn geopend!

20 september 2021

ManuREsource 2021 wordt georganiseerd door Vlaams Coördinatiecentrum Mestverwerking vzw, Universiteit Gent, Inagro en het Nederlands Centrum voor Mestverwaarding.

De registraties voor MANURESOURCE 2021 zijn geopend!

ManuREsource 2021 wordt georganiseerd op 24 en 25 November in ‘s Hertogenbosch (NL) in de Agri&Food Plaza, hoofdkwartier van ZLTO en HAS Hogeschool! Op vrijdag 26 November 2021 worden drie bedrijfsbezoeken georganiseerd naar Eco-Energy in Oirschot, Ecoson in Son en Groenewoud Gas in Sint-Oedenrode.

Alle deelnemers hebben een geldig COVID certificaat nodig om evenementenlocatie de eerste twee dagen of de bus op de derde dag te kunnen betreden. We houden de lokale COVID19 maatregelen in de gaten en houden de deelnemers hiervan op de hoogte.

De registraties zijn nu geopend. De leden van VCM vzw genieten van een voordeeltarief en ontvangen binnenkort een mail hierover.

Deelnemers kunnen nog steeds abstracts indienen tot 30/9.

Het organiserend comité werkt ondertussen verder aan het programma, dat opnieuw zal opgemaakt zijn uit een interessante mix van plenaire en parallelle sessies, een panelgesprek, rondetafelgesprekken en veel netwerkmogelijkheden.

Gedurende de parallelle sessies komen specifieke (Europese) projecten aan bod (Horizon 2020 Systemic, Horizon 2020 Nutri2cycle, Horizon 2020 Fertimanure, VLAIO-LA Lemnapro and Interreg VL-NL NITROMAN).

Meer informatie over het congres vindt u op www.manuresource.org. Heeft u vragen? Aarzel niet om ons te contacteren via info@manuresource.org.

Contacteer ons zeker ook als u interesse heeft om het congres te sponsoren. We mochten al 4 sponsors verwelkomen: Platinum sponsor VP-Hobe and Silver sponsors Circular Values, TEMA Process and Colsen.