Home  > Nieuws

ManuREsource 2021

14 juli 2021

Als alles volgens plan verloopt, wordt ManuREsource 2021 georganiseerd door het Vlaams Coördinatiecentrum Mestverwerking vzw, Universiteit Gent, Inagro en NCM op 24 en 25 november in 's Hertogenbosch (NL) in de Agri&Food Plaza (hoofdkantoor van ZLTO, de Zuid-Nederlandse Landbouwersorganisatie, en HAS Hogeschool). Op vrijdag 26 november 2021 wordt een facultatieve excursie georganiseerd met exclusieve bezoeken ter plaatse aan lokale mestverwerkingsinstallaties (Eco-Energy in Oirschot, Groenewoud Gas in Sint-Oedenrode en Ecoson in Son).
 

ManuREsource 2021

Abstracts kunnen ingediend worden tot 1/9/2021

Midden september 2021 zullen we de lokale en internationale maatregelen aftoetsen en besluiten of ManuREsource 2021 georganiseerd kan worden en wat de randvoorwaarden zijn. We houden u op de hoogte.

Daarom gaan de gaan de inschrijvingen pas open in de loop van september, maar deelnemers kunnen nu al abstracts voor mondelinge of posterpresentaties indienen vóór 1 september 2021, zodat deze beoordeeld kunnen worden door het Internationaal Wetenschappelijk Comité.

Ondertussen werken we verder aan het programma, met een mix van plenaire en parallelle sessies, een panelgesprek, rondetafelgesprekken en ruim voldoende tijd om het netwerktekort van het voorbije jaar in te halen tijdens koffie- en lunchpauzes, recepties, een conferentie diner en een sociale activiteit. In de plenaire en parallelle sessies zorgen we voor een gezonde mix van Europese, nationale en regionale beleidsvisies, onderzoeksresultaten en voorbeelden uit de praktijk.

Betrokkenheid Europese projecten

Tijdens de parallelle sessies komen bijdragen uit specifieke Europese projecten (Horizon 2020 Systemic, Horizon 2020 Nutri2cycle, Horizon 2020 Fertimanure en Interreg VL-NL NITROMAN) aan bod.
 

Sponsors

Neem zeker contact met ons op als u geïnteresseerd bent in sponsoring van de conferentie. Op dit moment mochten wij al vier sponsors verwelkomen: Platinum sponsor VP-Hobe en Silver sponsors Circular Values, TEMA Process en Colsen.
 

Vragen?

Vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met het secretariaat: info@manuresource.org. We zullen met plezier uw vragen beantwoorden.