Home  > Nieuws

Vraag naar informatie van biogas bedrijven over behandeling van digestaat

14 mei 2019

Door deze enquête in te vullen maakt u kans op een gratis aanwezigheid (hotelkosten en diner) op één van de SYSTEMIC Living Lab meetings in 2019-2021.

Vraag naar informatie van biogas bedrijven over behandeling van digestaat

Het H2020 project SYSTEMIC is op zoek naar informatie over de behandeling van digestaat voor het opstellen van een database.

De informatie in deze database zal gebruikt worden om een rekentool op te stellen die de kosten-baten analyse geeft voor bestaande technologieën. De rekentool wordt na het project (2021) publiek beschikbaar gesteld.

Door deze enquête in te vullen maakt u kans op een gratis aanwezigheid (hotelkosten en diner) op één van de SYSTEMIC Living Lab meetings in 2019-2021*.

Tijdens deze bijeenkomst worden alle uitbaters van de Europese biogas installaties in het SYSTEMIC project verwacht (5 demo installaties, 10 outreach locations en geïnteresseerde associated plants ).

De Living Lab meeting geeft een unieke inkijk op de vorderingen binnen het project, biedt netwerkmomenten met biogas installaties over heel Europa en wetenschappers én een bezoek aan een van onze demo installaties of outreach locations.

Gelieve de enquête zo volledig en correct mogelijk in te vullen.

Uw anonimiteit blijft verzekerd bij het invullen van deze enquête.

Alvast bedankt om dit project verder te helpen!

*Omdat dit een Europees project is verloopt alle communicatie verder in het Engels.